Excess 15

Hur fungerar ett köp av segelbåt för uthyrning?

Ett smidigt sätt att tjäna pengar på samtidigt som man får nöjet att äga en båt är att köpa en båt för uthyrning. Många båtägare får lite dåligt samvete över att den där båten, som de längtade efter att få köpa i så många år, står på land under presenning en stor del av året. Lösningen är att hyra ut sin båt via ett företag som hjälper till med uthyrning på ett professionellt och välorganiserat sätt. Som ett resultat får man god årlig avkastning på sin segelbåt med garanterad intäkt eller prestationsbaserad inkomst, samtidigt som man fortfarande äger båten och kan kryssa fritt mellan Medelhavets populäraste destinationer när man känner för det. 

Med hjälp av ett företag som More Sailing går det att köpa en segelbåt för uthyrning med eller utan finansiering. Då slipper man all administration och underhåll, då företaget tar hand om den biten. De hanterar även uthyrning av båten och ger dig din avkastning enligt garanterad intäkt eller prestationsbaserad inkomst, beroende på vilken metod som är smidigast för dig. Detta kallas för Charter Management.

More Sailing hjälper dig att hitta rätt båt baserat på din budget, vilken typ av båt du föredrar, avkastningsmodell, hur efterfrågan ser ut på chartermarknaden, och så vidare. Några av dagens mest populära katamaraner som finns tillgängliga nu inkluderar Excess 15 (12,20 meter), Fountain Pajot Saona 47 (13,94 meter), Fountain Pajot Elba 45 (13,45 meter) och Fountain Pajot Astrea 42 (12,58 meter). 

Med denna typ av båtägande får du all hjälp du behöver för att köpa och hyra ut din segelbåt. More Sailings huvudägare är den Göteborgsbaserade företagsgruppen Intoit Group, ett stabilt moderbolag med ett växande kluster av företag i och utanför resebranschen. De har en flotta av segelbåtar som ständigt utökas genom att nya glada båtägare kommer in och deltar i deras Charter Management-program, som drivs i samarbete med kroatiska och franska banker. Perfekt lösning för den som vill tjäna pengar på sin segelbåt.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn